Från dansbandsmetropol till konstgalleri.

Hade möjligheten att besöka Karlstad nyligen.  I samband med mitt besök passade jag på att besöka det före detta, klassiska danspalatset Sandgrund, som sedan 2011 utgör konstgalleri för Lars Lerin’s tavlor. Jag måste säga att jag blev imponerad över de tavlor han har målat och som fanns till beskåndade. Jag är ingen direkt konstkännare, men det syns direkt när en konstnär har ”det” i sitt uttryck att måla. Det har verkligen han. Hans tavlor är fantastiska.

Ett foto med en mobilkamera gör ingen rättvisa åt dessa otroliga tavlor, men förhoppningsvis kan de förmedla en känsla. Har du inte varit på museet, så är ett besök att rekommendera!

Sandgrund, Karlstad

Sandgrund, Karlstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-04-21 18.59.36

Tavla av Lars Lerin.

Share